Er du klar til at udvikle din virksomhed?

Sparring for virksomheder med vækstambitioner

STARTVÆKST Aarhus tilbyder gratis sparring til både nyopstartede og veletablerede virksomheder med vækstambitioner.

Vi har stor erfaring fra erhvervslivet og står til rådighed med viden, et betydeligt netværk til offentlige og private konsulenter, bred erfaring og mange værktøjer, som du kan drage nytte af. Vi kan for eksempel vejlede dig omkring salg- og markedsføring, IT- og E-business, eksport og outsourcing, kapitalfremskaffelse og meget mere.
Vi besøger gerne din virksomhed, ligesom du også er velkommen hos os.
 


SPECIALISTRÅDGIVNING 

Hvis du sidder med specifikke spørgsmål til fagpersoner, så kan du deltage på vores specialistrådgivning. Det er gratis og giver dig mulighed for at få svar på dine spørsgmål.

Vi har samlet en række specialistrådgivere, for at give dig de bedst mulige odds til at afklare dine virksomhedsmæssige udfordringer. Du kan blandt andet møde revisorer, advokater, A-kasse, markedsføringskonsulenter, forsikringsrådgivere, STARTVÆKST Aarhus konsulenter, repræsentanter fra et patentbureau og jobcenter.

Find næste specialistrådgivning her

 


BUSINESS AARHUS

Business Aarhus er den offcielle serviceenhed for større og veletablerede virksomheder i Aarhus Kommune. Formålet er at skabe de bedst mulige rammer for erhvervslivet i Aarhus.

Business Aarhus tilbyder personlig service til virksomheder i Aarhus områdey og står til rådighed for virksomheder ved etablering, ekspansion og andre erhvervsmæssige muligheder og udfordringer.
Alle henvendelser behandles fortroligt, og servicen er gratis.

Du kan læse mere om Business Aarhus og hvad de kan tilbyde her

 


TEMAMØDER 

Vi afholder løbende gratis temamøder, der gør dig bedre rustet til at drive en profitabel virksomhed.

Bliv endnu bedre opdateret på emner som økonomi, markedsføring og digital tilstedeværelse.

Du kan finde vores næste temamøde her

 In order for your business to achieve good results it is essential to be able to pick the right team; our consultants can assist you with finding the right workforce.

Give us a call on 8940 6800 or find more information here.