Er du iværksætter eller overvejer du at starte ny virksomhed?

Vi tilbyder gratis vejledning til dig i Aarhus Kommune

Hvis du ønsker at starte egen virksomhed i Aarhus Kommune, er du kommet til det rigtige sted. Vi kan og vil gerne hjælpe dig!


STARTMØDE FOR IVÆRKSÆTTERE/STARTUP MEETING

Du sidder sikkert med spørgsmål, som du gerne vil have svar på. Vi ved hvor vigtigt det er at komme godt for start. Derfor har vi lavet et gratis startmøde for iværksættere, som har til formål at give dig en introduktion til livet som iværksætter. Startmødet kan også hjælpe dig med at vurdere, hvor langt du er i din beslutningsprovess om at starte virksomhed. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. 

Du kan læse mere om og finde næste startmøde for iværksættere her


PERSONLIG VEJLEDNING

Når du har gjort dig nogle indledende overvejelser om din forretningsidé, dine kunder, konkurrenter mm., kan du med fordel kontakte én af vores konsulenter, som du kan sparre med. På den måde kan du få personlig vejledning, som måske kan hjælpe dig videre i din process. 

Når du booker en personlig vejledning, anbefaler vi, at du har arbejdet på din forretningsidé. Det kan du gøre ved at downloade én af vores skabeloner og udfylde den. Dermed er du klædt godt på til din personlig vejledning og vores konsulenter har bedre vilkår for sparring.

Skabelonerne kan downloades nederst på siden. 


SPECIALISTRÅDGIVNING

Hvis du sidder med specifikke spørgsmål til fagpersoner, så kan du deltage på vores specialistrådgivning. Det er gratis og giver dig mulighed for at få svar på dine spørgsmål. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. 

Vi har samlet en række specialistrådgivere, for at give dig de bedst mulige odds til at afklare dine virksomhedsmæssige udfordringer. Du kan blandt andet møde revisorer, advokater, A-kasse, markedsføringskonsulenter, forsikringsrådgivere, STARTVÆKST Aarhus konsulenter, repræsentanter fra et patentbureau og jobcenter. 

Find næste specialistrådgivning her


KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os - vores kontaktinfo står nederst på siden. Hvis du vælger at kontakte os pr. mail, kan du med fordel vedhæfte en udfyldt (mini) forretningsplan, som vi kan tage udgangspunkt i til vejledningen.

SKABELONER

Som hjælp til at formulere ideer og mål for din virksomhed, kan du bruge nedenstående skabeloner

Download mini-forretningsplan (word)
​Download en skabelon til en forretningsplan (word)
Download forretningsplan til brug overfor investorer (word)
​Find regneark for udarbejdelse af budgetter